Wat doet JOBtoWORK?

We werken gemiddeld 50% van ons leven. De werkwereld/arbeidsmarkt is continue in beweging. Het is niet meer vanzelfsprekend dat je een aaneengesloten periode werkt en al helemaal niet meer een aaneengesloten periode bij dezelfde werkgever. Contracten zijn flexibeler geworden en bedrijven maken steeds vaker gebruik van flexwerkers en ZZP’ers.

Je kunt je tegen al deze veranderingen verzetten; dat kost veel energie en levert over het algemeen weinig tot niets op. Je kunt ook kijken of er een manier is om met deze veranderende werkwereld om te gaan

Dit vraagt van jou dat je – al dan niet gedwongen door ziekte of ontslag – in je (werkbare) leven regelmatig de balans moet opmaken en jezelf vragen moet stellen over ontwikkeling en groei. De vraag is alleen: hoe pak je dat aan?

Hoe zet je jezelf in beweging en hoe haal je het beste uit jezelf naar boven, hoe zorg je ervoor dat je zelf aan het stuur zit en jijzelf steeds de beste keuzes maakt voor dat moment? Hoe zorg je ervoor om flexibel te zijn en mee te bewegen en toch jezelf te zijn en te blijven.
Dat is niet altijd even gemakkelijk!

Daarom hebben wij JOBtoWORK bedacht!

JOBtoWORK zet je tot nadenken over je werktoekomst én zet je in de realiteit van de huidige arbeidsmarkt.
JOBtoWORK leert je een werkwens te hebben en te accepteren wat je op dit moment wel en niet kunt realiseren of bereiken.